Dulap în stil minimalist #4043

Dulapul cu două secțiuni și uși batante, echipat cu mânere încorporate din profil de aluminiu, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care apreciază minimalismul în designul mobilierului. Realizat conform dimensiunilor și dorințelor individuale ale clientului, acest dulap nu este doar funcțional, dar conferă și un aspect modern și elegant interiorului.

Caracteristici principale:

  • Design: Stilul minimalist al dulapului este accentuat de mânerele încorporate din profil de aluminiu, subliniind aspectul său modern și stilat.
  • Funcționalitate: Cele două secțiuni ale dulapului oferă spațiu amplu și convenabil pentru depozitarea hainelor și a altor obiecte, transformându-l într-un element esențial în dormitor sau sufragerie.
  • Material: Realizarea din MDF vopsit asigură o rezistență ridicată și durabilitate a mobilierului, precum și ușurință în întreținere.
  • Feroneria Blum: Utilizarea feroneriei de înaltă calitate de la Blum garantează închiderea lină și silențioasă a ușilor, crescând confortul în utilizare și prelungind durata de viață a produsului.
  • Producție personalizată: Fabricația mobilierului pe baza cerințelor individuale permite adaptarea dulapului la dimensiunile specifice și necesitățile clientului, luând în considerare preferințele și bugetul acestuia.
Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: