Dulap cu oglinzi mate #4058

Dulapul cu două uși batante cu oglinzi mate este combinația perfectă de stil și modernitate. Acest dulap va deveni un element universal pentru orice interior, fie că este vorba de sufragerie, dormitor sau hol.

Caracteristici principale:

  • Design modern: Ușile cu oglinzi mate conferă dulapului un aspect sofisticat, extind vizual spațiul și îl fac mai luminos.
  • Conținut funcțional: Dulapul este echipat cu rafturi ideale pentru depozitarea hainelor pliate, accesoriilor și multor alte obiecte. Spațiul interior al dulapului este dotat cu iluminare LED, care adaugă o atmosferă plăcută și vă ajută să găsiți ușor lucrurile necesare.
  • Materiale de calitate: Fabricat din MDF vopsit, asigură durabilitatea și ușurința în întreținere, oferind în același timp un aspect robust.
  • Feronerie de încredere: Utilizarea componentelor de la Blum garantează fluiditatea și fiabilitatea mecanismelor, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul în utilizare.
  • Abordare individualizată: Dulapul va fi realizat ținând cont de dorințele individuale, dimensiunile și posibilitățile clientului, asigurând satisfacția maximă a nevoilor acestuia.

Alegând un dulap cu două uși cu o oglindă mată, obțineți nu numai o piesă de mobilier frumoasă și funcțională, ci și o soluție fiabilă pentru organizarea spațiului din casa dvs.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: