Consolă suspendată sub TV #4036

Descoperiți combinația perfectă de eleganță și funcționalitate cu comoda noastră suspendată – consolă pentru TV. Acest element de mobilier, realizat la comandă în funcție de cerințele individuale, dimensiuni și bugetul clientului, va deveni un adaos rafinat la interiorul sufrageriei dvs.

Caracteristicile principale ale produsului:

  • Stil: Designul elegant al comodei-console subliniază rafinamentul interiorului dvs. și adaugă o notă de sofisticare.
  • Funcționalitate: În ciuda compactității sale, comoda oferă un spațiu generos de depozitare datorită celor două sertare spațioase, ceea ce o face soluția ideală pentru organizarea spațiului dvs.
  • Material: Fabricată din MDF vopsit, materialul asigură durabilitatea și ușurința în întreținere, precum și un aspect atrăgător al produsului.
  • Feroneria: Utilizarea feroneriei Blum garantează fluiditatea și fiabilitatea mecanismelor, ușurința în utilizare și durabilitatea în timp.

Consola suspendată sub TV nu este doar un element de mobilier stilat, ci și practic, care va completa atmosfera confortabilă din dormitorul sau sufrageria dvs.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: