Consola TV în stil modern #4048

Consola TV în stil modern va deveni un element cheie în decorarea spațiului dvs. de living. Designul său concis și funcționalitatea o fac alegerea perfectă pentru interioarele moderne.

Caracteristici principale:

  • Stil: Designul modern al consolei TV se potrivește perfect în interioarele minimaliste și elegante.
  • Construcție: Mobilierul include două sertare spațioase și o nișă convenabilă în partea centrală, oferind o soluție optimă pentru stocarea și organizarea spațiului.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit, asigură durabilitatea și ușurința în întreținere, menținând în același timp atractivitatea estetică a produsului pentru ani de zile.
  • Feroneria Blum: Sistemul de montaj ascuns pentru sertarele Blum garantează o deschidere și închidere lină, accentuând ergonomia și confortul în utilizare.

Compania Art House oferă fabricarea mobilierului la comandă. Fiecare element este produs ținând cont de dorințele clientului, dimensiunile sale și bugetul disponibil, permițând crearea unui mobilier unic și perfect integrat în interior.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: