Caracteristică | Descriere |
---|---|
Model | FMA 654 I FP XS Nero |
Cod | 108.0675.410 |
Preț | 16,777 MDL |
Dimensiuni | 650×510 mm |
Decupaj | 560×480 (min.) – 492 (max.) |
Adâncime casetă | 50 mm |
Număr zone gătit | 4 |
Comenzi | Touch Control, pentru fiecare zonă |
Zonă Flexi | Da |
Putere zone | – 200×170 mm, 1750 W (Booster: 2200 W) – 200×170 mm, 1750 W (Booster: 2200 W) – Ø 210 mm, 2100 W (Booster: 3000 W) – Ø 145 mm, 1200 W (Booster: 1600 W) |
Funcții zone | – Fierbere – Gătit delicat – Bain-marie – Păstrare la cald |
Putere maximă | 7,2 kW |
Timer | Pentru fiecare zonă |
Sistem siguranță | Blocare pentru copii |
Montaj | Încorporat sau la nivelul blatului |
Cadru | Oțel inoxidabil |
Plită cu inducție Franke Maris FMA 654 I FP XS Nero 108.0675.410
16777.00 lei
Plită cu inducție cu zone Flex Pro 4 zone FLEXI
2 funcții Bridge. 4 glisoare
18 niveluri de putere + Booster
Modul Pro Cook
Aplicații automate Cook Assist
Limitare a puterii
Cadru din oțel inoxidabil
Functie bain-marie
Plita cu inducție Franke FMA 654 I FP XS Nero,
cu un cadru elegant din oțel inoxidabil,
este alegerea perfectă pentru o bucătărie de 65 cm lățime.
Dispune de patru zone de gătit, inclusiv o zonă Flexi,
cu comenzi tactile dedicate fiecărei zone și 18 niveluri de putere cu funcție Booster.
Suportă moduri pentru fierbere, gătit delicat,
bain-marie și păstrarea la cald.
Puterea maximă este de 7,2 kW, iar funcțiile de siguranță,
inclusiv blocarea pentru copii, sunt integrate.
Instalarea este posibilă încorporată sau la nivelul blatului.
Funcția bein-marie este o tehnică de gătit care permite încălzirea
sau topirea ingredientelor la o temperatură scăzută într-un mod controlat.
Un bein-marie este un dispozitiv care permite gătirea delicată a alimentelor la căldură indirectă.
De asemenea, poate fi utilizat pentru topirea ingredientelor sensibile,
cum ar fi ciocolata, smântâna și sosurile.
Aplicații ale Beinmarie:
Topirea ciocolatei: Oferă topirea controlată la temperatură scăzută.
Gătirea sosurilor: Ajută la prepararea sosurilor netede și uniforme.
Gătirea ouălor: Ideal pentru preparatele sensibile din ouă.
Menținerea alimentelor la cald: Permite menținerea alimentelor la cald înainte de servire.