Bucătăria în stil minimalist #4061

Bucătăria în stil minimalist este alegerea ideală pentru cei care apreciază în interior forme clare, decor restrâns, culori liniștite și funcționalitate. Dacă aspirați la armonie și simplitate, o astfel de bucătărie va fi un complement perfect pentru casa dumneavoastră.

Caracteristici principale:

  • Materiale de înaltă calitate: În producția setului de bucătărie se folosește MDF de înaltă calitate AGT. Acest material asigură un aspect impecabil, rezistență mare și durabilitate la expunerea la umiditate.
  • Feronerie Blum: Utilizarea feroneriei Blum garantează o funcționare de lungă durată și asigură o utilizare confortabilă a mobilierului.
  • Stil și estetică: Bucătăria minimalistă accentuează funcționalitatea și puritatea liniilor. Creează o atmosferă de calm și confort, integrându-se perfect într-un interior modern.
  • Producție personalizată: Mobilierul este fabricat conform cerințelor individuale ale clientului, luând în considerare toate dorințele legate de dimensiuni, funcționalitate și design.

Dacă sunteți în căutarea unei bucătării care combină designul modern, funcționalitatea și fiabilitatea, acest set de bucătărie este o alegere excelentă. Permiteți dorințelor și cerințelor dumneavoastră individuale să se materializeze în această bucătărie, creată cu grijă pentru fiecare detaliu.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF AGT

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!