Bucătărie în stil minimalist #4053

Combinația perfectă între stil și practicitate pentru bucătăria ta – mobilierul realizat la comandă. Vă oferim o bucătărie în stil minimalist, care se va integra perfect în orice spațiu, adăugându-i eleganță și funcționalitate.

Mobilierul este fabricat luând în considerare dimensiunile, preferințele și bugetul dumneavoastră. Noi preferăm electrocasnicele integrate și creăm structuri care ascund instalațiile și echipamentele, astfel încât bucătăria dumneavoastră să arate ordonat și îngrijit.

Acordăm o atenție deosebită detaliilor. Accentele luminoase ale acestei bucătări includ un dulap suspendat pentru vase cu vitrină din sticlă și un raft incorporat cu polite deschise, care adaugă un farmec și o individualitate aparte interiorului dumneavoastră. Așezați pe rafturi nu doar ustensile de bucătărie, ci și obiecte decorative, ceea ce va sublinia unicitatea spațiului dumneavoastră. Mobilierul din MDF AGT de înaltă calitate garantează un aspect exterior excelent și durabilitatea produsului. Materialul se remarcă prin rezistența sporită la umiditate și ușurința în întreținere. Furnitura Blum va asigura fiabilitatea și durabilitatea fiecărui element.

Caracteristici ale produsului:

  • Material: MDF AGT de înaltă calitate asigură durabilitate și un aspect plăcut.
  • Design: Stil minimalist, care se integrează perfect în interiorul modern al bucătăriei. Accentul principal este pus pe electrocasnicele integrate și pe crearea structurilor care ascund instalațiile și echipamentele.
  • Accent: Dulapul suspendat pentru vase cu vitrină din sticlă și raftul incorporat cu polite deschise vor adăuga funcționalitate și eleganță bucătăriei dumneavoastră.
  • Furnitură: Utilizarea furniturii Blum asigură fiabilitatea, durabilitatea și ușurința în utilizare.
Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF AGT

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!