Măsuță de toaleta #4040

O măsuță de Toaleta compactă de la producătorul moldovean de mobilă pe comandă este o soluție elegantă și stilată pentru dormitorul dumneavoastră. Cu ajutorul său, veți putea aduce un plus de rafinament și confort în interior, fără a ocupa prea mult spațiu. Acest obiect de mobilier este proiectat ținând cont de toate dorințele și cerințele clientului, ceea ce îl face nu doar funcțional, dar și perfect adaptat pentru spațiul personal.

Caracteristici principale:

  • Design laconic: Stilul minimalist al toaletei permite să se integreze armonios în orice interior de dormitor, evidențiind avantajele acestuia fără a fi prea impunător.
  • Material: Fabricată din MDF AGT de calitate, ce garantează rezistența, durabilitatea și ușurința în întreținere.
  • Feronerie Blum: Utilizarea feroneriei de la un producător de top asigură o mișcare lină a sertarelor și ușilor, adăugând confort la utilizarea zilnică.
  • Abordare individuală: Mobilierul este realizat pe baza comenzilor individuale, permițând adaptarea fiecărui element la dimensiunile specifice, preferințele clientului și buget.

Creați confort și căldură în dormitorul dumneavoastră cu ajutorul mobilierului unic, făcut special pentru dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!