Toaleta suspendată cu oglindă și dulap #4049

Toaleta suspendată cu oglindă și dulap va deveni un adaos elegant și rafinat la interiorul dormitorului dumneavoastră. Acest obiect de mobilier stilat, realizat conform cerințelor individuale ale clientului, combină funcționalitatea cu designul modern.

Caracteristici principale:

  • Design: Blatul subțire de tip consolă se fixează elegant pe panoul cu oglindă, creând o senzație de lejeritate și aerisire.
  • Depozitare: Echipat cu un sertar sub blat pentru cosmetice sau bijuterii, permite menținerea ordinei obiectelor valoroase și accesul facil la acestea. În plus, dulapul include trei sertare spațioase pentru depozitarea obiectelor personale și a tot ce este necesar în dormitor.
  • Material: Realizat din MDF vopsit, asigură durabilitatea, longevitatea și ușurința în întreținere, menținând totodată atractivitatea estetică a mobilierului.
  • Feroneria Blum: Feroneria de înaltă calitate asigură deschiderea și închiderea lină a sertarelor, adăugând confort în utilizarea de zi cu zi.

Această toaletă nu va îmbogăți doar dormitorul dumneavoastră cu elemente de confort și funcționalitate, ci se va și integra perfect în interior, aducând bucurie prin aspectul său estetic și ușurința în utilizare.

Producătorul de mobilier pe comandă din Moldova fabrică mobilier personalizat pentru bucătării, livinguri, mobilier pentru băi, holuri, birouri, precum și mobilier pentru camera copiilor, oferind clienților posibilitatea de a-și personaliza spațiul conform propriilor preferințe și necesități.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!