Consolă suspendată cu oglindă #4037

Consolă suspendată cu oglindă – o combinație de stil și funcționalitate. Acest obiect de mobilier rafinat este proiectat luând în considerare cerințele și preferințele individuale ale fiecărui client, oferind soluția ideală pentru cei care apreciază estetica și practicitatea.

Caracteristici ale produsului:

  • Economie de spațiu: Consola noastră suspendată cu oglindă reprezintă o alegere excelentă pentru spațiile mici, oferind o soluție stilată și funcțională fără a ocupa prea mult spațiu.
  • Sertare spațioase: Consola este echipată cu două sertare orizontale, oferind suficient spațiu pentru stocarea tuturor obiectelor necesare de toaletă și accesoriilor, rămânând compactă și organizată.
  • Ușurință în întreținere și instalare: Datorită montării pe perete, consola nu doar că economisește spațiu, dar și facilitează curățarea, asigurând libertate de mișcare în jurul ei.
  • Materiale de înaltă calitate: Realizată din MDF vopsit, consola garantează durabilitate și ușurință în întreținere, iar utilizarea feroneriei Blum asigură fluiditate și fiabilitatea mecanismelor.
  • Abordare individuală: Mobilierul este produs ținând cont de dimensiunile, dorințele clienților și bugetul acestora, asigurând o potrivire completă cu preferințele și stilul de viață al acestora.
Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!