Noptiera din furnir natural #4046

Comoda de noapte din furnir natural, cu două sertare glisante, reprezintă o adăugare expresivă la interiorul dormitorului, reflectând tendințele designului contemporan și preferințele stilului minimalist. Realizată luând în considerare dimensiunile individuale, dorințele clientului și bugetul său, comoda îmbină estetica, calitatea și funcționalitatea.

Caracteristici principale:

  • Material: Fabricată din furnir natural, conferind piesei de mobilier o căldură specială și o textură unică a lemnului.
  • Depozitare: Cele două sertare glisante oferă suficient spațiu pentru a depozita obiecte personale, accesorii sau cărți, făcând comoda nu doar un element stilat, ci și practic în dormitor.
  • Sistemul de ghidaj Blum: Asigură alunecarea lină a sertarelor și utilizarea confortabilă.
  • Design: Mânerele integrate subliniază designul minimalist și modern al comodei, conferindu-i un aspect sobru și elegant.

Prin utilizarea serviciilor companiei Art House, aveți posibilitatea de a crea un interior unic și armonios, care să corespundă în totalitate preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

Furnir de lemn natural (MDF sponat) vopsit cu patina. Elemente decorative – lemn natural

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!