Noptiera #4041

Noptiera – un adaos convenabil la interiorul dormitorului dumneavoastră. Acest element de mobilier este creat pentru a oferi confort și funcționalitate, luând în considerare cerințele individuale ale fiecărui client. Datorită designului bine gândit și materialelor de calitate, noptiera va deveni un element indispensabil al ansamblului dormitorului.

Caracteristici principale:

  • Funcționalitate: Noptiera include două sertare extensibile, care oferă suficient spațiu pentru stocarea unei varietăți de obiecte, de la cărți și ochelari până la bijuterii și alte mărunțișuri. Aceasta o face nu doar practică, ci și multifuncțională.
  • Feronerie Blum: Utilizarea feroneriei de înaltă calitate de la producătorul renumit Blum garantează fiabilitatea și durabilitatea fiecărui element, asigurând deschiderea și închiderea lină și silențioasă a sertarelor.
  • Material: Fabricată din MDF AGT, ceea ce asigură o rezistență și durabilitate mare a construcției. Acest material este cunoscut pentru rezistența sa la deteriorări și ușurința în întreținere.
  • Comenzi individuale: Producția de mobilă la comandă permite să se țină cont de toate dorințele clientului, inclusiv dimensiuni, culoare și design, ceea ce face ca fiecare noptieră să fie unică și perfect adaptată pentru un anumit interior.

Creați o atmosferă confortabilă și funcțională în dormitorul dumneavoastră cu ajutorul unei noptiere care vă va încânta cu aspectul său și comoditate pentru mulți ani.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF AGT

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!