Noptiera #4051

Noptiera reprezintă un element de mobilier mic, dar funcțional, care va deveni completarea ideală pentru setul dvs. de dormitor și va echilibra vizual spațiul dormitorului. Realizată în conformitate cu cerințele individuale ale clientului, această noptieră combină utilitatea cu un design modern.

Caracteristici principale:

  • Material: Fabricată din MDF vopsit, ceea ce garantează rezistența, durabilitatea și ușurința în întreținere, menținând în același timp atractivitatea estetică a mobilierului.
  • Feroneria Blum: Utilizarea feroneriei de calitate Blum asigură o utilizare confortabilă și de lungă durată a mobilierului datorită deschiderii și închiderii lin a sertarelor.
  • Funcționalitate: Deși are dimensiuni compacte, noptiera oferă suficient spațiu pentru depozitarea obiectelor personale, precum cărți, telefon sau accesorii, păstrându-le întotdeauna la îndemână.

Această noptieră nu doar că va îmbunătăți aspectul dormitorului dvs., dar va adăuga și confort și funcționalitate vieții dvs. de zi cu zi.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!