Noptiera din furnir natural #4047

Noptiera cu două sertare reprezintă soluția ideală pentru cei care caută nu doar funcționalitate, dar și originalitate în designul dormitorului. Realizată din furnir natural cu panouri laterale colorate din MDF vopsit, această noptieră va deveni un accent strălucitor în interiorul dvs.

Caracteristici principale:

  • Material: Combinarea furnirului natural cu MDF-ul vopsit conferă noptierei un aspect unic și subliniază stilul individual.
  • Depozitare: Două sertare extensibile oferă spațiu suficient pentru stocarea obiectelor necesare lângă pat: cărți, accesorii sau obiecte personale.
  • Feroneria Blum: Feroneria de înaltă calitate asigură o deschidere lină și silențioasă a sertarelor, adăugând confort în utilizarea zilnică.
  • Design: Panourile laterale colorate pe fondul furnirului natural creează o imagine stilată și modernă, care se integrează ușor în orice decor. Mânerele integrate accentuează aspectul practic și modern al noptierei.

Compania Art House oferă fabricația de mobilier personalizat, permițând clienților să obțină produse perfect adaptate dimensiunilor, stilului și bugetului lor. Această noptieră nu va decora doar dormitorul dvs., ci va aduce și elemente de funcționalitate și confort.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

Furnir de lemn natural (MDF sponat) vopsit cu patina. Elemente decorative – lemn natural

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!